U bent nu hier: Home » Oost-Vlaanderen » Oudenaarde

Dietist Oudenaarde

Hieronder vindt u een overzicht van alle dietisten in Oudenaarde. Voor een overzicht van dietisten in de provincie Oost-Vlaanderen, ga naar dietist Oost-Vlaanderen. Of ga naar direct contact met dietisten om via één e-mail in contact te komen met meerdere dietisten tegelijk.

1

Balance

Beverestraat 77, 9700 Oudenaarde (Oost-Vlaanderen)
Tel: 0473/44.36.57, Fax: -, BTW-nr: -
Mijn naam is Annelies Vervaeck. In juni 2014 studeerde ik af als erkend
diëtiste aan de Katholieke Hogeschool Sint-Lieven te Gent. Sindsdien ben ik aan de slag als diëtiste in AZ Groeninge te Kortrijk en bouw ik ondertussen een zelfstandige praktijk uit. Het opstarten van mijn eigen praktijk is een kinderdroom die in vervulling is gegaan!

Samen met u teken ik een gezonde(re) levensstijl uit, aangepast aan uw leef- en eetgewoontes. Diëten is niet gewoon een kwestie van minder te eten, maar vooral van anders en evenwichtiger te eten. Dit verklaart meteen ook de keuze van mijn praktijknaam 'Balance'. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen gezonde en ongezonde voeding. Een uitgebalanceerd voedingspatroon, samen met regelmatig bewegen en bewuste ontspanningsmomenten is de sleutel tot een goede en gezonde levensstijl.


Onze eetgewoontes zitten vaak diepgeworteld in ons dagelijks leefpatroon. Voor het veranderen van deze gewoontes is "tijd" en "inzicht" nodig. Inzicht krijgen in het hoe, wanneer en waarom men eet is cruciaal voor het garanderen van blijvend gewichtsverlies. Pas wanneer je hier inzicht in krijgt, zal het gemakkelijker zijn om je eetgewoontes te veranderen.


Iedereen is uniek! Elke persoon leeft anders, heeft zijn eigen gewoontes en ook het lichaam reageert op zijn eigen manier. Daarom vind ik het belangrijk om telkens een persoonlijk traject uit te stippelen. Ik pas mijn advies aan naargelang uw gezinsleven, werkleven, hobby's, eetgewoontes, wensen,... Kortom: voedingsadvies op maat!
Diensten: Diëtiste, Voedingsdeskundige
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Balance

Praktijk Movimento

Berchemweg 190, 9700 Oudenaarde (Oost-Vlaanderen)
Tel: 055515673, Fax: -, BTW-nr: -
"...Elke persoon is verschillend! Iedereen verdient een persoonlijke
begeleiding..."
Diensten onbekend
Er wordt gewerkt op afspraak.
Sociale media:
Afbeelding › Praktijk Movimento

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy