U bent nu hier: Home » Limburg » Bocholt » Amber Wuijts Diëtiste - Praktijk Hart Op Zoek

Amber Wuijts Diëtiste - Praktijk Hart Op Zoek

Oude Kerkstraat 18
3950 Bocholt (Limburg)
Tel: 0494 22 07 60
Fax: -
BTW-nr: BE0719272618
Afbeelding › Amber Wuijts Diëtiste - Praktijk Hart Op Zoek Ben je op zoek naar een iemand die jou kan helpen bij het aanleren van gezonde gewoontes en je ook helpt met deze vol te houden op lange termijn? Of wil jij werken aan een betere relatie met voeding en jezelf? Dan kan je bij mij terecht!

Ik ben Amber Wuijts, diëtiste in Bocholt en Zonhoven!

Voedingsadvies geven op een interessante en leuke manier is helemaal mijn ding. Aangezien ik er fel in geloof dat er buiten het luik adviseren ook nog andere factoren meespelen in het duurzaam helpen van mensen, ben ik me ook gaan specialiseren op het andere vlak: mindset.

Zo help ik mensen gedragsverandering te bekomen door middel van de technieken uit de contextuele gedragstherapie en acceptance and commitment therapie. Hieruit zijn mijn specialisaties ook ontstaan.

Mijn specialisaties zijn:

- Een gezonde relatie met voeding en/of zichzelf ontwikkelen
- Begeleiding bij emotie-eten en eetstoornissen
- Begeleiding bij gewichtsverlies met een duurzaam resultaat

Voeding is dus geen eilandje op zich en hangt vaak samen met veel andere facetten in je leven. Denk bijvoorbeeld aan de manier van omgaan met emoties, of aan jezelf graag zien.

Zelf ben ik iemand die ook heel geboeid is en bezig is met de weg naar jezelf graag te zien, de weg naar het vinden van rust, geluk en vertrouwen.

Voor meer info kan je altijd vrijblijvend contact opnemen (0494 22 07 60 of amber@hartopzoek.be) of een kijkje nemen op mijn website: https://hartopzoek.be/
Diensten: Begeleiding bij duurzaam gewichtsverlies, Begeleiding bij emotioneel eten, Begeleiding bij een goede relatie met voeding/jezelf ontwikkelen, Begeleiding bij eetstoornissen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
Het werkgebied is niet beperkt tot een bepaalde afstand.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy