U bent nu hier: Home » Brussels-Gewest » Koekelberg » Diaeta

Diaeta

99, Segherslaan
1081 Koekelberg (Brussels-Gewest)
Tel: 0479.35.55.51
Fax: -
BTW-nr: 0540.714.226
Afbeelding › Diaeta Consultaties: Ukkel - Koekelberg - Auderghem en Braine-l'Alleud


Zorgt goed voor uw lichaam, het is de enige plek waar u moet leven.

Of het nu om een evenwichtige voeding, een chronische ziekte (diabetes, obesitas, problemen met het spijsverteringskanaal, cardiovasculaire problemen, kanker of problemen met de urinewegen), intolerantie of een voedselallergie ... gaat, zal ik u door het hele proces begeleiden. We zullen samenwerken om een optimaal resultaat te bereiken. De bedoeling is uw dieet en uw lijfstijl geledelijk aan te passen zonder strenge dieten. Het doel is dat u gezonde voeding leert eten, dat is aangepast aan uw lichaam en uw behoeften, en dit een leven lang.

Dankzij nutrigenetica, kunt u op basis van uw genetisch profiel, na een dieetadvies op maat vragen.

In 480 voor Christus. AD, Hippocrates merkte op dat "positieve gezondheid kennis vereist van de fundamentele constitutie van de mens." Het was gewoon een oude manier om te zeggen dat we geen optimale gezondheid kunnen bereiken zonder onze genen te kennen. We weten nu dat specifieke variaties in onze genen kunnen verklaren hoe we zullen reageren op de voedingsmiddelen, dranken en supplementen die we consumeren.
Diensten: Overgewicht & obesitas, Diabetes, Mag en darm problemen, Voedslintoleranties & allergien, Vat- en hartproblemen, Kanker, Genetisch test, Postmenopausal gewichtsschommelingen, Gewicht blokering, nier- en urine problemen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Geen introductie video
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy