U bent nu hier: Home » Antwerpen » Mortsel

Dietist Mortsel

Hieronder vindt u een overzicht van alle dietisten in Mortsel. Voor een overzicht van dietisten in de provincie Antwerpen, ga naar dietist Antwerpen. Of ga naar direct contact met dietisten om via één e-mail in contact te komen met meerdere dietisten tegelijk.

1

Nutri Talk

Sint-Benedictusstraat 47, 2640 Mortsel (Antwerpen)
Tel: (0) 491/ 23.27.24, Fax: -, BTW-nr: -
Zelfstandige Diëtiste Joanna Czerniak


Als zelfstandige diëtiste vervul ik mijn grote passie – gezonde voeding voor iedereen toegankelijker maken. Eén van mijn ambities is om de mythe te doorbreken dat gezonde voeding duur en tijdrovend is. Mijn talrijke praktische tips en simpele recepten zullen jou op weg helpen naar een gezonde levensstijl.

Ik ben afgestudeerd als Professionele Bachelor Voedings- en Dieetkunde in Artesis-Plantijn Hogeschool te Antwerpen. Ik ben erkend door het RIZIV en ben lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten.

Ik schrijf artikels over voeding en ik geef lessen over gezonde voeding binnen het project Kleurrijk Gezond opgestart door het LOGO Antwerpen. Buiten mijn zelfstandige activiteit werk ik als diëtiste bij Zorgbedrijf Antwerpen.
Diabetes type 1 en 2, Voeding bij kinderen (vanaf 5de levensjaar),
Overgewicht en obisitas, Verhoogde cholesterol en/of bloeddruk, Vegetarisme, Coeliakie (glutenintolerantie), Lactose-intolerantie, Maag-darmaandoeningen (constipatie, prikkelbare darmsyndroom, ...), Voeding bij zwangerschap en borstvoeding, Bariatrische heelkunde (gastric bypass)
Openingstijden
Maandag: 09:00 - 13:00
Dinsdag: gesloten
Woensdag: gesloten
Donderdag: gesloten
Vrijdag: gesloten
Zaterdag: 11:00 - 20:00
Zondag: gesloten

* Consultatie enkel op afspraak

Sociale media:
Afbeelding › Nutri Talk

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy