U bent nu hier: Home » Antwerpen » Lichtaart » Schoonheidsspecialiste & diëtiste Anke

Schoonheidsspecialiste & diëtiste Anke

Poeleweg 30
2460 Lichtaart (Antwerpen)
Tel: 0497178343
Fax: -
BTW-nr: BE0702962859
Website onbekend
Afbeelding › Schoonheidsspecialiste & diëtiste Anke Mijn naam is Anke Dierckx,

Al van jongs af aan ben ik erg geïnteresseerd in voeding. Ik hou ervan om mensen te begeleiden, te motiveren en te ondersteunen bij het opbouwen van een gezonde levensstijl. Dit is de reden waarom ik gekozen heb om de opleiding ‘Voedings- en dieetkunde’ te volgen aan de Thomas More Hogeschool. Ondertussen ben ik afgestudeerd en ben ik er als voedings- en dieetkundige van overtuigd dat we samen een – op maat gemaakte - gezonde en evenwichtige levensstijl kunnen opbouwen, waarbij oog voor het genieten van het leven (en voeding) belangrijk blijft. Samen gaan we proberen om jouw doel te bereiken!

Ik studeerde aan de Thomas More Hogeschool en liep stage in het Universitair Ziekenhuis van Leuven. Ik ben een erkende diëtiste, met een visumnummer van de FOD volksgezondheid, veiligheid van de voedselketen en leefmilieu België.Daarnaast ben ik ook ingeschreven bij het Rijksinstituut voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (RIZIV).
Diensten: Gezonde voeding, Vermagering, Energierijke voeding, (Preventie) Hart- en vaatziekten, Hoge bloeddruk, Vegetarisme, Verhoogde cholesterol, emo-eten, Maag-en darmproblemen
Er wordt gewerkt op afspraak.
Introductie video onbekend
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy