U bent nu hier: Home » Antwerpen » Herentals » Lotte Verwerft

Lotte Verwerft

Nieuwstraat 97
2200 Herentals (Antwerpen)
Tel: 0498471366
Fax: -
BTW-nr: -
Afbeelding › Lotte Verwerft Mijn naam is Lotte Verwerft, gediplomeerd diëtiste en diabeteseducator. Mijn doel is om mensen te begeleiden naar een betere versie van zichzelf. Daarin speelt voeding uiteraard een belangrijk rol. Streng diëten en vele beperkingen horen daar niet in thuis. We gaan op zoek naar wat haalbaar en leefbaar is en waar jij je het beste bij voelt. SAMEN stappen we in een begeleidingstraject dat volledig op jouw levensstijl wordt afgestemd.

In mijn praktijk (gevestigd in Danscenter Time-Out Herentals) zullen we regelmatig metingen uitvoeren om de vooruitgang op te volgen. Daarnaast gaan we ook veel online werken. Zo hoef je niet te wachten met vragen stellen tot de volgende consultatie.

Ik ben daarnaast ook werkzaam op meerdere plaatsen in Turnhout. Adresgegevens zijn te vinden op mijn website.

Ben jij geïnteresseerd in wat ik jou te bieden heb? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Dat kan via mail of telefoon en uiteraard ook via sociale media (Facebook, Instagram). Neem gerust een kijkje op mijn website voor mijn informatie.
www.lotteverwerft.com

Zien we elkaar binnenkort?

Tot snel!

Groetjes
Diensten: Gezonde voeding, Gewichtscontrole, Diabetes type 2, Hart-en vaatvriendelijke voeding, Recreatieve sporters, Vegetarisme, FODMAP, Maag-darm problemen, Hoge cholesterol
Er wordt gewerkt op afspraak.
Geen introductie video
U dient naar dit bedrijf toe te komen.
Sociale media:
Vind dit bedrijf leuk, deel deze pagina met familie & vrienden:
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy